/ توری پنجره





توری پنجره


با فرارسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا، میل عمومی به استفاده از توری پنجره افزایش پیدا می‌کند. توری پنجره در قسمت پشتی پنجره نصب می‌شود و کاری می‌کند تا از ورود حشرات بالدار جلوگیری شود. به هرحال فصل تابستان با تولید مثل و تکثیر انواع پشه، مگس و زنبور همراه است و همین امر سبب می‌شود تا نیاز به توری پنجره بیش از هر زمان دیگری احساس شود. این نکته را در نظر داشته باشید که نمی‌توان همیشه از کولر استفاده کرد و پنجره‌های خانه را بسته نگه داشت. به هرحال باید هوای تازه وارد خانه شود و ساده‌ترین راه برای ممانعت از ورود پشه و مگس در هنگام تعویض هوای منزل، استفاده از توری‌های رایج است. با استفاده از توری‌های مخصوص در و پنجره می‌توان از یک خواب بعدازظهر راحت در تابستانی لذت ببرید و دغدغه‌ی نابود کردن مگسی که کنار گوش‌تان وزوز می‌کند را نداشته باشید.

مکان نصب توری در و پنجره

معمولا بهتر است که برای تک‌تک پنجره‌های منزل یک توری تهیه و نصب کنید. پنجره‌هایی که در هال و پذیرایی قرار دارند، معمولا در اکثر اوقات باز هستند و به همین دلیل باید به یک نوع از توری پنجره مجهز باشند. علاوه بر پنجره‌های بزرگ که باز و بسته می‌شوند، عده‌ای برای پنجره‌های کوچکی که در حمام و سرویس بهداشتی قرار دارد هم از چنین توری‌هایی استفاده می‌کنند. به هرحال این دریچه‌های کوچک هم منفذی برای ورود حشرات مزاحم هستند و جلوگیری از ورود ناخواسته‌ی آنها با این روش می‌تواند یکی از راهکاری خوب قابل انتخاب باشد. در کنار استفاده از توری برای پنجره، ساخت توری برای درب هم تقریبا کار رایجی است. توری‌های مخصوص درب و تراس در ابعاد به مراتب بزرگ‌تری نسبت به توری پنجره ساخته می‌شوند و از موادی مثل فلز، آلومینیوم و UPVC در ساخت آنها استفاده می‌شود.

انواع توری پنجره

در هنگام نصب توری درب و پنجره با انتخاب‌های فراوانی روبرو می‌شوید. این توری‌ها بر اساس جنس متریال توری به دسته‌های گوناگونی تقسیم‌بندی می‌شوند. توری پنجره آلومینیومی یکی از رایج‌ترین و دم دستی‌ترین انتخاب‌هایی است که می‌توانید داشته باشید. توری آلومینیومی مقاومت خوبی در برابر گرما و سرما دارد و در برابر خوردگی و شستشو هم مقاوم است. نصاب‌های توری پنجره‌ای به خوبی زیر و بم این نوع توری را یاد گرفته‌اند و از ترکیب آن با اسکلت آلومینیومی، فلزی و پروفیل UPVC حفاظ‌های تابستانی مقاومی برای در و پنجره شما می‌سازند.

توری در و پنجره گالوانیزه نوع دیگری است که از یک نوع آلیاژ فولادی به دست می‌آید و عمر بسیار زیادی دارد. در کنار دو نوع توری نام‌برده می‌توانیم به توری پنجره پارچه‌ای و توری فایبرگلاس اشاره کنیم. توری فایبرگلاس از یک جنس خاص شبیه به پلاستیک ساخته می‌شود و در مقایسه با دو نوع دیگر، قیمت ارزان‌تری دارد. این نوع از توری در و پنجره تا چند سال در برابر تابش آفتاب و بارش باران مقاومت می‌کند و پس از آن نیاز به تعویض دارد. از مزایای توری فایبرگلاس این است که می‌توانید از بین چند رنگ مختلف، رنگ دلخواه‌تان را انتخاب کنید. این کار باعث می‌شود تا رنگ توری با رنگ در و پنجره همخوانی داشته باشد.

نصب توری پنجره

توری پنجره می‌تواند به شکل‌های مختلفی نصب شود. یکی از شیوه‌های نصب توری پنجره این است که به شکل ثابت روی در یا پنجره فیکس شود. این شکل نصب، ساده‌ترین روش است و نمی‌توان در فصول سرد سال، توری پنجره را جدا کرد. از این نوع نصب بیشتر در پنجره‌هایی استفاده می‌شود که امکان ریل گذاری ندارند و نصاب مجبور می‌شود روش نصب ثابت را انتخاب کند. واضح است که خیلی کم از این روش استفاده می‌شود و اغلب مردم دوست دارند در زمان دلخواه، توری را کنار بزنند و بدون وجود موانع دست و پاگیر از فضای بیرون منزل استفاده کنند. به همین دلیل است که روش‌های نصب ریلی و لولایی هم توسط نصاب‌های توری پنجره انجام می‌شود. در نصب توری پنجره ریلی از چرخ‌های قرقره‌ای زیر فریم توری استفاده می‌شود که امکان حرکت به چپ یا راست را فراهم می‌کند. روش لولایی هم که تقریبا نیاز به توضیح اضافه ندارد و برای در و پنجره قابل استفاده است.

نوع جدیدتری از نصب توری که در واقع جدیدترین نوع نصب به حساب می‌آید، توری پلیسه است. در توری پلیسه از یک قاب ثابت استفاده می‌شود و توری درون این قاب ثابت جمع می‌شود. روال جمع شدن و باز شدن توری پلیسه به شکلی است که کرکره‌های آکاردئونی را به یاد ما می‌آورد و شاید به همین دلیل است که گاهی از اصطلاح توری پنجره رولینگ، توری پنجره کرکره‌ای و توری پنجره آکاردئونی برای اشاره کردن به توری پلیسه استفاده می‌شود. توری پلیسه به دو جهت چپ و راست یا بالا و پایین حرکت می‌کند و می‌توانید برای پنجره‌های متفاوت، توری پنجره متفاوتی را انتخاب کنید.

نوع دیگری از نصب هم وجود دارد که در آن از مگنت آهنربایی برای چسباندن توری به پنجره استفاده می‌شود. این روش که به نام توری آهنربایی معروف است، باعث می‌شود تا توری و پنجره مثل دو تکه آهنربا به یکدیگر بچسبند و مراحل نصب و جداکردن آنها از یکدیگر به سادگی ممکن باشد. برای شستن و تمیز کردن این نوع از توری پنجره، کمترین میزان سختی را تحمل خواهید کرد و همه چیز توری آهنربایی به سادگی تمام از در و پنجره جدا می‌شود.

  • ساخت و نصب توری پلیسه (مترمربع): توافقی

سفارش توری پنجره


شما سفارش توری پنجره را انتخاب کرده‌اید. لطفاً اطلاعات زیر را با دقت تکمیل کنید. این اطلاعات کمک می‌کند که متخصصان ما برآورد دقیق‌تری از پروژه و هزینه‌های آن داشته باشند.

مرحله اول : انتخاب نوع توری (ضروری)

مرحله دوم : انتخاب تعداد در یا پنجره (ضروری)

مرحله سوم : متراژ حدودی در و پنجره‌‌ها