/ دیوار کوب





دیوار کوب


برخلاف گذشته که برای تزئین دیوارهای منزل تنها از نقاشی ساختمان یا گچ‌کاری استفاده می‌شد، امروزه از مفهوم جدیدی با عنوان دیوارپوش برای این کار استفاده می‌شود. دیوارپوش تنها یک مفهوم ساده نیست و مصالح مختلفی را می‌توان زیر چتر این مفهوم آورد. به عنوان می‌توان انواع کاشی، سرامیک و کاغذ دیواری را هم جزو دیوارپوش‌ها حساب کرد؛ اما در مفهوم عمومی، اصطلاح دیوارپوش به آن دسته از موادی گفته می‌شود که جنبه‌ی تزئینی بیشتری دارند و هدف‌شان زیبا کردن محیط است. دیوارپوش‌ها می‌توانند در محیط خانه، شرکت و محل کار، سوله‌ها و محیط‌های صنعتی استفاده شوند و کاربردهای دیگری هم می‌توان برای آنها مطرح کرد. با گسترش فناوری ساخت دیوارپوش، تنوع در این زمینه هم روز به روز بیشتر می‌شود و شاهد انواع گسترده‌ای از دیوارپوش هستیم. در میان انواع دیوارپوش‌ها، دیوارپوش پی وی سی (PVC) معروف‌تر و شناخته‌شده‌تر است که مزیت‌های زیادی را با خود به همراه می‌آورد. کم کردن وزن ساختمان، عدم نیاز به ترمیم سالیانه، جلوگیری از اتلاف گرمایی ساختمان و افزایش مقاومت از مزایای این دیوارپوش خوب هستند. در ادامه انواع دیوارپوش را بررسی خواهیم کرد.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش‌ها به ۴ دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند. دیوارپوش چوبی، دیوارپوش سنگی، دیوارپوش پی وی سی (PVC) و دیوارپوش سلولزی از انواع قابل انتخاب برای دیوارها هستند. البته انواع دیگری با نام دیوارپوش سه بعدی (۳D) هم وجود دارند که شبیه تابلوهای نقاشی هستند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند به فضای محیط حجم بدهند. این گروه از دیوارپوش‌ها با وجود اینکه ارزش زیادی دارند، به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرند و به همین دلیل سراغ آنها نمی‌رویم. دیوارپوش چوبی یکی از شیک‌ترین انواع نام‌برده است که گرمای خاصی را به فضای خانه تزریق می‌کند؛ اما قیمت بسیار زیادی دارد که استفاده از آن را تنها برای قشر خاصی امکان‌پذیرمی‌کند. نوع بعدی دیوارپوش از سنگ ساخته می‌شود که طرح‌های فراوان و متنوعی در میان آنها دیده می‌شود. بافت طبیعی سنگ به گونه‌ای است که هرگز به صورت کاملا یکسان در دو تکه تکرار نمی‌شود و همین موضوع باعث زیبایی دوچندان دیوارپوش سنگی می‌شود. با وجود مزیت‌های ظاهری و جذابیت بصری، انتقادهایی هم بر دیوارپوش سنگی وارد است که انتقال سرمای بیرون منزل به داخل و سنگین کردن وزن ساختمان از مهم‌ترین آنها هستند. سومین نوع دیوارپوش که خیلی بیش‌تر از انواع دیگر استفاده می‌شود، دیوارپوش پی وی سی (PVC) است. این نوع دیوارپوش با استفاده از فرآورده‌های نفتی ساخته می‌شود و اسم کامل آن «پلی وینیل کلراید» است. دیوارپوش پی وی سی از جنس پلاستیک است و عایق حرارتی بسیار خوبی برای ساختمان شما خواهد بود. مقاومت در برابر سرما و گرما از مزایای غیرقابل انکار این نوع از دیوارپوش‌ها محسوب می‌شوند. در نهایت با دیوارپوش سلولزی مواجه هستیم که مواد سازنده‌ی آن حالتی شبیه به کاغذ دیواری دارند و از رزین‌های ساختمانی و پیگمنت‌های مقاوم برای تزئین آنها استفاده می‌شود.

مزایای دیوارپوش

اولین مزیتی که با نصب دیوارپوش به دست خواهید آورد، مدرن کردن نمای ساختمان است. دیوارپوش‌های جدید با استفاده از فناوری روز ساخته شده‌اند و در ساخت آنها به اصول طراحی دکوراسیون دقت فراوانی شده است. دیوارپوش‌ها و علی‌الخصوص دیوارپوش PVC در طرح‌های متنوعی تولید می‌شوند که می‌توانید طرح سازگار با دکوراسیون داخلی منزل‌تان را انتخاب کنید. وزن کم در مقایسه با پوشش‌های سنتی و افزایش مقاومت ساختمان، مزیت دیگری است که این پوشش‌ها دارند. با توجه به سبک بودن دیوارپوش‌های مدرن، وزن کلی ساختمان هم در حد معقولی باقی خواهد ماند و از بروز حوادث تلخی که به دلیل سنگینی سازه به وجود می‌آیند، جلوگیری می‌شود. اما مهم‌ترین قابلیتی که در دیوارپوش پی وی سی وجود دارد و در سایر نمونه‌ها نمی‌توان سراغی از آن گرفت، عایق کردن ساختمان در برابر سرما و گرما است. روکش پی وی سی که از فرآورده‌های پتروشیمی به دست می‌آید، کاری می‌کند تا به میزان زیادی در هزینه‌های ناشی از سرد و گرم کردن خانه صرفه‌جویی شود. در برآوردهای اولیه، میزان ذخیره‌ی انرژی که از این دیوارپوش به دست می‌آید تا ۴۰ درصد هم تخمین زده شده است. حتی برخی از انواع جدید دیوارپوش پی وی سی عایق صدا هم هستند و تا حدود زیادی مانع از رسیدن صداهای مزاحم به محیط زندگی شما می‌شوند. مقاومت در برابر آب و رطوبت، مقاومت در برابر اسیدها و بازها، مقاومت در برابر پوسیدگی و ضدآب بودن بودن از دیگر خوبی‌های دیوارپوش پی وی سی هستند.

کاربرد دیوارپوش

از دیوارپوش غالبا برای دکور کردن دیوارهای منزل استفاده می‌شود. این کار در کنار نقاشی دیوارها، کفپوش پارکت و لمینت و نصب سقف کاذب می‌تواند نمای خانه را به کلی دگرگون کند. علاوه بر استفاده از دیوارپوش در هال و پذیرایی، در تزیین اتاق کودک هم می‌توان از دیوارپوش‌های زیبا استفاده کرد. بر خلاف رنگ ساختمانی یا کاغذ دیواری که ممکن است برای تعدادی از کودکان ایجاد حساسیت کنند، دیوارپوش هیچ‌گونه حساسیتی ایجاد نمی‌کند. ضدضربه و ضدخش بودن این دیوارپوش‌ها باعث می‌شود تا به انتخاب عاقلانه‌ای برای اتاق کودک تبدیل شوند. اما کاربرد دیوارپوش‌ها به فضای مسکونی محدود نمی‌شود و در فضاهای اداری، تجاری و حتی صنعتی می‌توانید دیوارپوش‌ها را به کار بگیرید. دیوارپوش‌ها را می‌توانید در محیط‌هایی نظیر بانک، بیمارستان، اتاق کنفرانس، اتاق انتظار و فضاهای عمومی دیگری که چنین کاربردی دارند، به کار بگیرید. خوبی دیوارپوش این است که روی انواع دیوار کاذب، دیوار سوله و دیوار کانکس هم قابل اجرا است و هیچ محدودیتی را پیش پایتان نخواهد گذاشت.

نصب دیوارپوش

نصب دیوارپوش‌ها روند ساده‌ای دارد و بدون کوچک‌ترین ریخت و پاشی به پایان می‌رسد. معمولا برخی از انواع دیوارپوش برای نصب به زیرسازی نیاز دارند و پس از اجرای زیرسازی فولادی روی دیوار نصب می‌شوند. در هنگام نصب می‌توانید تکه‌های دیوارپوش را به راحتی شکل دهید و حالت دلخواه‌تان را روی آنها ایجاد کنید. این تکه‌ها به راحتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و تا مدت‌های مدید، شکل اولیه‌شان را حفظ می‌کنند. در صورتی که نور شدید، حرارت زیاد یا جسم نوک‌تیز با دیوارپوش تماس پیدا نکند، هیچ آسیبی آن را تهدید نمی‌کند. در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای برای دیوارپوش‌ها می‌توانید تکه‌های آسیب‌دیده را تعویض کنید تا دوباره ظاهر اولیه را به دست بیاورید. خوبی دیوارپوش در این است که به صورت موضعی قابل تعویض است و تنها کافی است قسمت آسیب‌دیده را با نمونه‌ی مشابه جایگزین کنید.

  • اجرای دیوار پوش (مترمربع): توافقی
  • زیرسازی: توافقی
  • برای متراژهای زیر ۲۰ متر مربع هزینه دستمزد ۲۰ مترمربع محاسبه می‌گردد.

سفارش دیوار کوب


شما سفارش دیوار کوب را انتخاب کرده‌اید. لطفاً اطلاعات زیر را با دقت تکمیل کنید. این اطلاعات کمک می‌کند که متخصصان ما برآورد دقیق‌تری از پروژه و هزینه‌های آن داشته باشند.

مرحله اول : انتخاب نوع دیوارکوب درخواستی (ضروری)

مرحله دوم : انتخاب مساحت کار مورد نظر (ضروری)

مرحله سوم : انتخاب مورددرخواستی (ضروری)