/ دوربین مدار بسته





دوربین مدار بسته


دوربین مداربسته یک نوع سیستم حفاظتی است که برای محافظت از املاک و لوازم در غیاب مالک مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه از دوربین‌های مداربسته برای کاربری‌های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی استفاده می‌شود. شما می‌توانید از یک سیستم نظارتی مداربسته برای داخل ساختمان، راه پله، پارکینگ، حیاط و محوطه‌ی ساختمان استفاده کنید و بر تمام فعالیت‌های در حال وقوع نظارت داشته باشید.

دوربین مداربسته در دو نوع آنالوگ و تحت شبکه (دیجیتال) مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیستم‌های آنالوگ به دلیل قیمت کمتر، بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرند؛ البته سیستم‌های دیجیتال تحت شبکه هم به دلیل داشتن امکاناتی از قبیل سیستم نظارت از راه دور، مشتریان خاص خود را دارند و صاحبان مشاغل معمولا برای کنترل محیط کار از این سیستم‌ها استفاده می‌کنند. از جمله تفاوت‌های موجود بین سیستم آنالوگ و تحت شبکه می‌توان به کیفیت تصاویر اشاره کرد. در دوربین‌های آنالوگ به دلیل کیفیت پایین کابل‌ها، تصاویر ضبط شده کیفیت معمولی دارند. اما در سیستم تحت شبکه به دلیل استفاده از کابل‌ها و دوربین‌های پیشرفته چنین مشکلی وجود ندارد و تصاویر با حداقل کیفیت HD ارائه می‌شوند. تفاوت دیگری که این دو سیستم با هم دارند، سادگی نصب و عیب یابی است. سیستم‌های آنالوگ به دلیل سادگی در روند نصب و عیب یابی مورد استقبال مجریان سیستم‌های حفاظتی قرار گرفته‌اند.

یک سیستم دوربین مداربسته از اجزای مختلفی تشکیل می‌شود که دستگاه DVR، دوربین‌های نظارتی و کابل‌های اتصال از مهم‌ترین بخش‌های آن هستند. خود دوربین‌ها هم انواع مختلفی دارند که دوربین دام، دوربین اسپید دام، دوربین بولت از شناخته شده‌ترین انواع آن هستند. با استفاده از سرویس نصب دوربین مداربسته ورکاپ می‌توانید انواع این دوربین‌ها را در منزل، محل کار و انبار شرکت‌تان نصب کنید.

الف) هزینه نصب دوربین مداربسته به ازای هر دوربین محاسبه می‌شود و اضافه شدن تعداد دوربین‌ها روی هزینه‌ی نهایی تاثیرگذار است.

ب) هزینه قطعی نصب دوربین مداربسته به دلایلی از قبیل مشخص نبودن نوع دوربین، مقدار کابل کشی مورد نیاز و محل نصب دوربین‌ها به صورت دقیق قابل برآورد نیست. عوامل زیر در هزینه نصب دوربین مداربسته موثر هستند:

  • محل قرارگیری دوربین می‌تواند در هزینه نصب تاثیرگذار باشد. یکی از موارد خاص می‌تواند نصب دوربین در ارتفاع باشد که طبیعتا با توجه به خطرات کار، هزینه‌ی بیشتری در بر دارد.
  • تعداد دوربین‌ها در هزینه نصب تاثیرگذار است؛ چرا که میزان سیم کشی و انتخاب DVR به آن وابسته هستند.

پ) در نصب دستگاه DVR شاهد یک بازه‌ی قیمتی با اختلاف ۱۰۰ هزار تومانی هستیم. این اختلاف به تعداد دوربین‌های یک سیستم مداربسته بستگی دارد و افزایش تعداد دوربین‌های متصل به دستگاه DVR هزینه نصب را افزایش می‌دهد.

ت) قیمت ارائه شده برای کارشناسی حضوری و عیب‌یابی مربوط به یک ساعت اول حضور کارشناس است و هزینه تعمیرات کاملا مجزا است.

ث) قیمت‌های اعلام شده تنها اجرت انجام کار هستند و هزینه‌ی خرید متریال و لوازم به صورت جداگانه محاسبه می‌شود. می‌توانید کابل‌ها، دوربین‌ها و سایر تجهیزات را خودتان تهیه کنید یا از متخصص بخواهید این کار را برایتان انجام دهد.

ج) قیمت‌ها بر اساس نرخنامه‌ی سال ۱۳۹۷ محاسبه شده‌اند.

  • نصب هر عدد دوربین مداربسته: ۶۰ تا ۷۰ هزارتومان
  • نصب دستگاه DVR (ضبط کننده): ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزارتومان
  • هر متر سیم کشی: ۱.۵ تا ۳ هزارتومان
  • هر متر داکت کشی: ۲.۵ تا ۳.۵ هزارتومان
  • نصب هر متر لوله فلکسی: ۳.۵ تا ۴.۵ هزارتومان
  • انتقال تصویر: ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزارتومان
  • کارشناسی حضوری و عیب یابی: ۶۰ تا ۸۰ هزارتومان

 


سفارش دوربین مدار بسته


شما سفارش دوربین مدار بسته را انتخاب کرده‌اید. لطفاً اطلاعات زیر را با دقت تکمیل کنید. این اطلاعات کمک می‌کند که متخصصان ما برآورد دقیق‌تری از پروژه و هزینه‌های آن داشته باشند.

مرحله اول : انتخاب کاربری محیط (ضروری)

مرحله دوم : انتخاب نوع فضای مورد نظر (ضروری)

مرحله سوم : انتخاب نوع خدمت (ضروری)